Allmänna kunskaper och krav för inköp av Aluminium Alloy City E-Bike

- Feb 20, 2019-

Den allmänna förnuftet med el-cykelköp i aluminium, i processen att välja ett varumärke, måste du vara uppmärksam på att välja ett märke med högre synlighet, kvalitet och kundservice garanteras. Välj modell. Olika modeller har olika säkerhet och prestanda. Det rekommenderas att köpa en enkel, lätt typ.

Aluminiumslegeringens elektriska cyklar ser på utseendet, var uppmärksam på ytan och glansen på ytan under drift, var uppmärksam på kvaliteten på svetsning, målning och plätering. Hitta känslan. Utför en provtur, känna start, acceleration och smidig körning av fordonet, oavsett om fordonet är bekvämt att använda, kontrollera bromskraften, styrbarheten och rörligheten i hjulet.

Kontrollera procedurer för elektriska cyklar av aluminiumlegering. Kontrollera produktionslicensen, bruksanvisningen, certifikatet är giltigt, slutfört och kontrollera om tillbehören som är utrustade med fordonet är färdiga. Var särskilt uppmärksam på om fordonet är godkänt lokalt. Titta på konfigurationen. Relaterade viktiga komponenter, som batterier, motorer, laddare, styrenheter, däck, bromsar etc. är märkesvaror.