Funktionell stilval av 1000w vuxen elektrisk tricycle

- Nov 02, 2018-

Det finns tre huvudtyper av körning för 1000W vuxna elektriska trehjulingar. En är en navdrivning, den andra är en mittmonterad enhet, och det finns en upphängningsdrivenhet. På marknaden drivs den elektriska cykeln huvudsakligen av hjulnavet, och hjulet drivs också av bakhjulet. Batteriets position beaktas bekvämt från hela fordonets balans och blir på och av. Det är bättre att placera batteriet i ramens lutande rör eller stigningsläge. Det konfigurerade batteriet är i grunden ett ekonomiskt blybatteri. De flesta elektriska cyklar använder 36V12AH blybatterier; 24V12AH batterier har färre val på grund av kortare körsträckor.

Funktionell stilval av 1000w vuxen elektrisk tricycle

1. Standard typ: Den elektriska motorkraften för denna typ av elfordon är i allmänhet 150W. Den kännetecknas av enkel och slät form när den används. Dess körsträcka är 40 ~ 50km. Den är lätt att använda och måttlig i pris. Priset är ca 2000 ~ 2600 yuan. Det är mer lämpligt för användare som har lång pendlingsavstånd och har viss rörlighet för arbete och liv.

2. Flerfunktionstyp: Elfordon lägger i allmänhet fram gaffelfjädring, sadelupphängning, strålkastare, elektriska horn etc. på grundval av standardtyp. Det kännetecknas av fler funktioner och bekvämare ridning på natten. Det är också praktiskt att använda. Priset är i allmänhet runt 2.500 till 3.000 yuan. Http: //www.greenescooter.com/