Funktionsstandard för elektriska cykelladdare

- Sep 08, 2018-

För att skydda batteriet på den elektriska cykeln bör du, när du laddar, välja en högkvalitativ dedikerad och matchande elektrisk cykelladdare. Under tillverkningsprocessen kommer denna typ av laddare att anta mycket strikt testutrustning och medel för att säkerställa stabil och säker laddning.

Så, vilken sorts elektrisk laddare är bra för användaren? Vad är dess funktionella standard? Först och främst valet är en högkvalitativ laddare bör ha en digital-chip digital styrning, laddnings- och urladdningskontrollparametrar ska överensstämma med batteriets unika laddningskurva, strömmen bestämmer att batteriet är fullt, inte spänningsdömning. För det andra har den en positiv och negativ pulsreparationsladdningsfunktion, som kan krossa plattans blysulfatkristall och reparera plåtens aktivitet.

Dessutom ska den elektriska cykelladdaren av hög kvalitet också ha den automatiska temperaturkompensationsfunktionen, som kan justera laddspänningen enligt olika omgivande temperaturer för att säkerställa att sommaren inte är överladdad och att vinteren inte är underladdad. Samtidigt bör den också ha en balanserad laddningsfunktion, vilket kan förhindra spänningsintelligensen mellan de anslutna batterierna och upprätthålla batterikapaciteten. Dessutom bör den ha konventionell omvänd anslutning, kortslutning, överström och överspänning, över temperatur och lastskydd.