Vikbar elektrisk stående scooters uthållighet

- Aug 23, 2018-

När du köper en vikande elektrisk scooter bör du först och främst vara uppmärksam på dess uthållighet, som är direkt relaterad till problemet med vikning av val av elektrisk scooterbatteri. För närvarande finns det två huvudtyper batterier som används vid vikning av elektriska skotrar, en är ett blybatteri, och det andra är ett litiumbatteri. Priset på blybatterier är relativt lågt; När det gäller samma batterikapacitet är vikt och volymen litiumbatterier mycket mindre än för blybatterier, vilket har stor fördel för att minska vikten på elektriska skotrar och dess livslängd kan vara bättre än blysyra. Batteriet är längre.

Fällbara elektriska skotrar är precis som elektriska cyklar. Motorer är prestandegarantin för alla elbilar, så valet av motorer är särskilt viktigt. För närvarande använder den elektriska sparkcyklaren vanligtvis navmotorn, och navmotorn är indelad i en fast navmotor och en ihålig navmotor. Den tidigare strukturen är relativt kompakt och enkel, värmeavledningsförmågan är bra och strömförbrukningen är liten, så konsumenten bör försöka välja den ihåliga navmotorn. Prestanda är inte bara bättre, men motorns livslängd är längre.

Dessutom kan strukturen hos den elektriska sparkcykeln inte ignoreras. Denna typ av fordon är enkel i konstruktion, lätt i batteri, liten i kropp och vikbar, så det är vanligtvis mycket lättare än vanliga elektriska cyklar. Vid inköp är det nödvändigt att inte bara vara uppmärksam på om scooterns kroppsstruktur är stark, utan också att uppmärksamma om det är lätt att bära och vikten är naturligt så lätt som möjligt.

Förutom kravet på lätt vikt, lägger vi också märke till materialet och strukturen hos den elektriska sparkcyklaren. Minst 100 kg bärkraft är nödvändig för att säkerställa att scootern är tillräckligt stark för att klara den ojämna vägen. För närvarande är de vanligaste elektriska skotrarna legerat stål eller aluminiumlegering.

http://www.greenescooter.com/