Vikbar elektrisk stående scooter tillverkningsmetod

- Oct 18, 2018-

Brädbilen är en populär sportutrustning på marknaden. Den är liten i storlek, lätt i vikt, hållbar och lätt att bära. Den kan användas som resetransportutrustning och som fritids- och fitnessprodukt. Det är älskat av konsumenterna. Välkommen.

Nuvarande hopfällbara elektriska stående skotrar innehåller i allmänhet en pedal, en diagonal stråle, en riktningskomponent monterad på den lutande strålen och ett främre hjul monterat längst ner på riktningsaggregatet och ett bakhjul monterat på pedalens botten och pedalen och den lutande strålen ansluten av en vikningsmekanism; en roterande axelfasthetsanordning är anordnad i en mittdel av den lutande strålen, en sitskudde uppbär en nedre ände av teleskopfästet och är fast förbunden med den roterande axelfixeringsanordningen och den övre änden av den roterande axelfästanordningen är anordnad med en sittkudde och den roterande axelfästet kan göra att sitsens kudde stöder teleskophållaren och riktningskomponenten Vik eller håll vinkeln upp och ner.

Bakhjulet i den hopfällbara elektriska stående scootern är monterad längst ner på pedalens bakre ände och ena sidan av bakhjulet är koaxiellt monterad med en bromsskiva och bromsskivans övre sida är utrustad med en broms hopsättning. Strukturen är rimlig, den kan vikas för att minska lagringsutrymmet och värmeavledningseffekten är bra. Skoterens hastighet kan styras och styras av styranordningen för att förlänga produktens livslängd.