Vikbar elektrisk scooter

- Sep 26, 2018-

1. Val av elektriska cykelcyklar: Var uppmärksam på valet av märken med högt anseende, kvalitet och kundservice garanteras.

2. Pick-up modeller för elektriska cyklar: Olika modeller har olika säkerhet och prestanda. Det rekommenderas att köpa en enkel, lätt typ.

3. Titta på den elektriska cykelcykelens utseende: Var uppmärksam på den släta ytan och glansen, var uppmärksam på kvaliteten på svetsning, målning och plätering.

4. Hitta känslan av en elektrisk cykel: Utför en provtur, känna fordonets start, acceleration och körning, om fordonet är bekvämt att fungera, kontrollera bromsens täthet, styrets flexibilitet och hjulets rörlighet.

5. Kontrollera procedurer för elektriska cykelcyklar: Kontrollera om produktionslicens, bruksanvisning och certifikat är giltiga och kompletta och kontrollera om tillbehören som är utrustade med fordonet är färdiga. Var särskilt uppmärksam på om den lokalt godkända modellen är godkänd.

6. Konfigurationen av den elektriska cykelcykeln: relaterade viktiga komponenter, såsom batterier, motorer, laddare, styrenheter, däck, varvbromsar etc. är märkesprodukter. Motorn är bäst att vara borstlös.

Den gemensamma förnuftet att köpa elektriska cyklar

http://www.greenescooter.com/