Funktioner och fördelar med 60V elektrisk scooter

- May 24, 2019-

Numera blir elbilar alltmer populära och miljöskydd är hans största funktion. Självklart är elbilens hjärta ett litiumbatteri, vilket bestämmer kvaliteten på elbilen. Litiumbatterier för elfordon är huvudsakligen indelade i tre kategorier. Den första är ternärt litium, vilket också är det mest använda lithiumbatteriet för närvarande. Den andra är litiumjärnfosfat. Den tredje är litiumtitanat. Populariteten hos litiumtitanat är mycket låg. Väldigt få människor. Det finns fem 12V-batterier i batterikoncernen på 60V elektrisk scooter. Styrspänningsskyddsspänningen är 60/12 * 10,5V = 52,5V.

Den vanliga 60V elektriska scootern på marknaden kan köras ungefär 60 kilometer. Den specifika situationen beror på själva elbilens konfigurationsparametrar. Konfigurationen av ett högre elfordon kan nå 70 kilometer. Dessa är relaterade till motorströmmen, styrenheten och batteriet som används av spårvagnen själv. Det finns många faktorer som påverkar avståndet för elbilar. Alla borde vara bekanta med själva bilarnas prestanda, liksom de vägförhållanden som de ofta går och göra en lämplig bedömning av resandet av sina egna tåg, så att det inte kommer att bli någon pinsam situation för ingen el på vägen.

Motorkraften på 60V elektrisk scooter blir högre och priset blir högre. Hastigheten på 60V elektrisk scooter är i allmänhet högre än för 40v elbilar, och bärförmågan är naturligtvis annorlunda. Om man klättrar ofta är det definitivt bättre för 60v elbilar.

Oavsett 48V eller 60V är elbilbatterier mycket bra att skydda sig.

Det rekommenderas att du köper elbilar enligt dina egna behov och ekonomiska bärförmåga. Om du vill att elektriska fordon ska springa snabbare och ofta bära människor kan du välja 60V elektrisk scooter. Vid inköpet väljer du några välkända varumärken för att säkerställa säkerhet och prestanda hos elbilar och service.

www.greenescooter.com