Utvärderingsvärderingsindex för elektrisk scooter

- Jun 27, 2018-

Flera utvärderingsindex för elektrisk scooter:

Pedal: den underlägsna scooterpedalen kan bära vikten av små, vuxna ett steg upp och sedan böja, pedalböjning tillräckligt för att påverka hela scooterns konstruktion så att spelaren inte kan hantera risken och den allmänna säkerhetspedalen kan bära vikten mindre än 110 kg.

Hjul: hjulet är tillverkat med PU-stötdämpare. Om antalet användningar inte är mycket (ungefär 1 vecka och två gånger) är det bäst att byta vartannat år. Om antalet gånger är frekvent (ca 1 vecka 5 gånger) är det bättre att byta hjul varje mars.

Bromsar: bromsen ligger på toppen av bakhjulet. Innan du köper ska du använda pedalerna för att kliva på, kontrollera om bromsarna är fria eller inte och spela med rätt hållning.

Vår: Att lägga våren på ratten är en förbättrad design av den senaste scootern, vilket kan hjälpa operatören att slutföra den svåra åtgärden och även hjälpa kroppsstabiliteten.

Handräcke: Svamp har funktionen av stötdämpning, och har funktionen att absorbera svett och skidning. Inferior pansar svamp är lättare att skada.


http://www.greenescooter.com/

electric scooters.jpg