Elektricitetskontroll och justeringskrav för elbilar med god försäljning

- Jun 19, 2019-

Vid användning av ett säljande elfordon måste höjden på sadeln och styret först justeras för att göra den säker och bekväm, speciellt höjden på sadeln. När cykeln är parkerad kan båda fötterna landa samtidigt. . Testa om bromsanordningen är effektiv och pålitlig, och testa om strömförsörjningen är avbruten efter bromsen och motorn har slutat fungera.

Ett väl sålt elbil behöver kontrollera effekten effektivt. När strömmen är påslagen är det nödvändigt att titta på strömmen på displayen. Det är särskilt viktigt när du använder det, speciellt när det används under lång tid. Dessutom är det nödvändigt att kontrollera elektriska hornet, belysningen, etc. Är körsäkerhetskomponenten effektiv? Se de roterande delarna: om framhjul och bakhjul och vrister, vevar, kedjehjul, kedjor och svänghjul fungerar korrekt och om det finns något främmande material som gnuggar.

Om du säljer en bra elbil, kontrollera om däcktrycket är lämpligt. Först måste du följa trafikreglerna. Korsa inte det röda ljuset. Rid i den långsamma körfältet och kör aldrig i den snabba körfältet. När trafiken är trångt, stäng av den elektriska dörren och kör arbetskraften. När du vrider, sakta ner, undvik höghastighetskörning, skarp vridning i små vinklar, vilket orsakar för hög centrifugalkraft för att orsaka en bilolycka.


greenescooter.com