Elektrisk scooter för vuxna dekaler är smidig och enkel i struktur

- May 17, 2019-

När en elektrisk scooter för vuxna är i bruk är det förstås ett utseende problem när ett märke eller en bil bestäms. Färgens hantverk och nivå påverkar direkt bilens första intryck. Färgen som används innehåller primer, topplack och lack. Olika färgmärken direkt påverkar den slutliga effekten. Naturligtvis har vi ingen möjlighet att känna till det färgmärke som fordonet använder vid val av bil, men vi kan bedöma färgens kvalitet beroende på färgens effekt. Bra färg, ytan är transparent och färgen är djup och naturlig. Det bör inte finnas ojämn färg, kromatisk avvikelse och stora områden med grop eller stötar.

Dekalprocessen för den elektriska skotaren för vuxna är jämn och färgen är jämnt täckt. I solen är färgen på lacken ljus och färgstark, och skuggan är lackad. Om du har svårt att förstå, är det enklaste sättet att göra det här att ta några fler butiker. Samma färg på bilen är mer kontrasterad och det känns som om det kommer snart ut. Den viktigaste punkten är att överväga färgens UV-resistans. Många bilfärger innehåller inte UV-resistent färg. Efter långvarig exponering för solen, kommer bilen gradvis att blekna, särskilt vitfärg, som är mer benägna att blekna eller missfärga.

Strukturen hos en elektrisk scooter för vuxna är väldigt enkel. Den grundläggande enheten är ram, plastdelar, stötdämpning, batteri, styrenhet och motor. Kvaliteten på ramen är särskilt kritisk, och många användare är inte alltför bekymrade över ramens kvalitet, eftersom den här delen är svår att observera. Ramens kvalitet bestämmer emellertid direkt fordonets säkerhetsprestanda. Här är flera sätt att verifiera ramen. För det första observera svetsnivån på ramen inuti fordonets plastdelar. Om det finns fall av falsk svetsning och avlödning är rammens kvalitet inte idealisk. För det andra, observera om ramen har rostmärken, eftersom ramen behöver en process som kallas elektrofores för att förhindra rost. Många ramtillverkare behöver bara spruta svart färg utan elektrofores för att kunna styra kostnaden. Om den nya bilen har rost, Problemet.

www.greenescooter.com