Elektrisk scooter 3000w styrenhet och jämn prestanda

- May 27, 2019-

Den elektriska scooteren 3000w liknar en elektrisk cykel vid körning, och den är också överlägsen en elektrisk cykel med avseende på stabilitet. Det är lättare att komma igång. Balansbilen själv har inga kontroller och är enbart beroende av datorns självbalanseringsfunktion och bilens förmåga att känna av förarens körintentioner. Även om den självbalanserade bilen har en relativt ny körstil och är lättare att lära sig, tar det en period av träning för att få en mycket exakt kontroll.

Den elektriska scooteren 3000w är en ny typ av reseverktyg. Från bilens kontroll måste balansbilen styras av tyngdpunkten, och fram och bak lutas för att accelerera och retardera körstoppet. Användaren som just börjat använda behöver fortfarande en tidsperiod för att anpassa sig. Men på vissa ställen där vägen är pitted är det fortfarande lite svårt att kontrollera. Bromsen på den elektriska scootern är manuellt manövrerad och har relativ bromsstyrning. Relativt sett har denna del av den elektriska skotaren en liten fördel.

Den elektriska scooteren 3000w är relativt liten i storlek. Om bilen inte har någon el kan den utföras. Eftersom det inte är stort, om du bär en medelstor ryggsäck med dig, kan du lägga den i din väska och släppa dina händer. Även om den elektriska scootern kan vikas i design upptar den vikta volymen fortfarande ett visst utrymme. Dessutom är el-skotrar i brist på el relativt arbetsbesparande att genomföra, så i detta avseende är balansbilen lättare att bära.

www.greenescooter.com