Elektriska vikningscykeloperationspunkter och körkrav

- Apr 08, 2018-

Elektrisk vikcykel är en innovativ elektrisk cykel. Under konstruktionsprocessen kommer dess huvudkoncept att härröra från det gammaldags främre hjulet och den stora bakhjulcykeln, vilket ger människor en viss grad av unika egenskaper.

Under körning rider den elektriska cykeln direkt på kroppen, sätter sin hand på sidan av hjälmen, driver acceleratorn och bromsen med fingrarna och fötterna är ordentligt placerade på fotstöd och maxhastigheten Upp till 12 miles per timme (ca 20 kilometer per timme).

Ryttaren på den elektriska cykeln behöver inte gå på pedalerna, främst för att spara mycket fysisk styrka i viss utsträckning. Fordonet använder ett litiumfosfatbatteri och kan fyllas med 80% el inom 20 minuter. Bilen är en ny typ av elfordon som kombinerar de dubbla fördelarna med vikning av cyklar och elektriska cyklar.

Fällbara elektriska cykeldriftpunkter

Att köra den här bilen måste du sitta upprätt, sätta din hand på hjälmens sida, driva din accelerator och bromsa med fingrarna och dina fötter måste vara ordentligt placerade på fotpolen. Sittedesignen och specifikationerna på cykeln är mycket humaniserade, och ryttaren behöver inte steglöst på pedalen, vilket sparar mycket fysisk styrka. På framsidan är ryttaren som att sitta på en barstol på en bar som kör med en hastighet av 17 kilometer i timmen, som om en person flyter utan att förflytta benen, vilket är en ögonöppnare.