elektrisk cykelmätare ledd visning av elektrisk cykelmätare ledd displayen

- Jan 25, 2019-

Området med den elektriska cykelinstrumentledsdisplayen är utdragbar, och LED-displayen kan väljas med godtyckligt och smittas smidigt. Den elektriska cykelinstrumentledsdisplayen kan använda interaktiv teknik för att förbättra samspelet mellan skärmen och annonsgruppen, till exempel anpassad pekskärm, kontroll av molnteknologi och så vidare.

LED-displayen på den elektriska cykelmätaren har bättre bildprestanda och LED-skärmen har högre ljusstyrka, bredare betraktningsvinkel och bra färgreproduktionsförmåga än LCD-skärmen. LED-borstmaskin används i allmänhet i flygplatser, köpcentra, hotell, höghastighetståg, tunnelbana, bio, utställningar, kontorsbyggnader etc. Målkunderna har en stark utgiftsförmåga och har stort reklamvärde.

Den elektriska cykelmätarens leddisplay har stark ljusstyrka. När solljuset är direkt på skärmens yta inom synligt avstånd är visningsinnehållet klart synligt. Den supergrå kontrollen har 1024-4096 grånivåkontroll, displayfärgen är 16,7M eller mer och färgen är klar och levande. Stark känsla av tredimensionell.

 

https://www.greenescooter.com