Effektiv elektrisk scooter arbetsprocess och komfort

- Jun 03, 2019-

Under arbetet är den effektiva elektriska scootern den viktigaste komponenten som påverkar komforten under stötdämpning. Det är effektivt uppdelat i främre stötdämpning och bakre stötdämpning under drift. Det finns många metoder för förprövning av stötdämpning. Här är en vanlig metod. Vid körning av en elbil accelererar den till en stor hastighet, då plötsligt frambromsen. Den främre stötdämparen komprimeras omedelbart på grund av fordonets tröghet. Tryck ner kroppen med stötdämparen för att avgöra om stötdämpningen är i slutet. Om stötdämpningen är i slutändan är stötdämpningseffekten mycket dålig och kvaliteten på den främre stötdämpningen är inte bra. Testmetoden för bakre stötdämpning kan användas för att köra några hastighetsstötar eller -galler, för att känna komfortnivån genom baksätet, eller för att snabbt trycka ner sitsens kudde in situ för att känna av komfortnivån för stötdämpning.

I arbetet med att arbeta med den effektiva elektriska scootern har den goda stötdämpningen funktionen av nedåtgående dämpning utöver kompressionstypen, och den ska också ha stötdämpningsfunktionen när stötdämpningen retas, istället för den hårda poppningen. Utförandet av stötdämpning påverkar direkt fordonets komfortnivå. Om du inte känner dig självklart, kan du köra olika märken av olika märken för att hitta känslan. Valet av batteri är också mycket viktigt, ett bra batteri kan kraftigt minska konsumentens senare användning och underhållskostnader. Batterierna är uppdelade i bly- och litiumjonbatterier. Prisskillnaden mellan olika märken av batterier är relativt stor. För litiumbatterier är skillnaden mellan olika kategorier större. Prisskillnaden mellan andraklassiga batterier och förstklassiga batterier är väldigt annorlunda.

För att undvika köp av förfalskningar kan konsumenterna också välja att inte köpa batterier i återförsäljaren, men välj batteriet franchisebyrå, vilket kan garantera batteriets kvalitet. När det gäller batterier är laddarens kvalitet också mycket kritisk. Många elektriska fordon brandolyckor orsakas av kortslutning av laddaren. Laddaren påverkar inte bara säkerheten utan påverkar också batteriets livslängd.

www.greenescooter.com