Detaljbehov och stötdämpningssystem för el-scooter med 3 hjul för äldre

- May 15, 2019-

Under de senaste åren har el-scootern med 3 hjul favoriserats av fler och fler unga på grund av dess fashionabla, lätta och användbara fördelar. Allt fler elektriska skotrar märken har börjat komma in på marknaden, priset varierar från flera hundra yuan till flera tusen yuan, kvaliteten på produktionen är ännu mer ojämn, det finns vissa säkerhetsrisker, det är svårt för vanliga konsumenter att döma en elektrisk skoter. Bra eller dåligt.

Först, med utgångspunkt från råvarorna i 3-hjuls elektrisk scooter för äldre, skiljer sig en utmärkt elektrisk scooter från materialvalet först och kvalitetsvalet är grunden. De två kärnkomponenterna i en elektrisk scooter är batterier och motorer. Som hjärtan av den elektriska scootern påverkar batteriet direkt fartygets livskvalitet och livslängd. Motorn hos en elektrisk scooter påverkar bilens kördynamik. Därför kommer ett bra elskoterföretag att välja och samarbeta med batteri- och motortillverkare att samarbeta.

För det andra, titta på planeringen av elektriska skotrar produkter. En bra elektrisk scooter kan spegla detaljerna i alla aspekter. Kombinationen av funktionalitet och planering, utseendet har erkännandet, varje detalj går igenom den bekväma ridningen. Erfarenhet, kan ge dig fler val i färg, göra elektriska skotrar lätt att använda och vackra. Fokus här är på dämpfunktionen och styrsystemet. Stötdämpningssystemet är att säkerställa att användaren har bättre körupplevelse när den stöter på vägen, men de flesta elektriska skotrar är inte utrustade med stötdämpningssystem, främst beroende av däckdämpning, luftdämpningseffekten är bättre, solid däckreduktion Jordbävningen är relativt sämre än luftdäck, men det punkterar inte. Detta kräver att konsumenterna gör avvägningar vid inköp.

www.greenescooter.com