Leverans elektriska fordon elektriska system och dagliga inspektionsinnehåll

- Apr 12, 2018-

Leverans elektriska fordon har en bra rörlighet, flexibel och bekväm, och ett mycket snabbt sätt att transportera, främst för att tillgodose behoven hos stadsborna för att skicka mat. Under normala förhållanden är utformningen av denna typ av matleveransfordon relativt enkel atmosfär.

Från kompositionanalysen innehåller i allmänhet en matleverans elektrisk bil huvudsakligen tre kärnkomponenter: batteri, motor och elektronisk styrning. Efter den vanliga elektriska fordonets funktionella konstruktion har denna typ av elfordon använts i olika livsmedelsleveranser. Det uppnår verkligen miljöskydd, komfort och energibesparing och tillgodoser kundernas olika behov.

De utmärkta egenskaperna hos elektriska fordon för matleverans återspeglas huvudsakligen i fyra aspekter, nämligen: 1, ekonomi; 2, praktiska; 3, bekvämlighet; 4, omfattande.

Leverans elektriska fordonets elektriska systemkomposition introduktion: På grund av olika funktioner kan den delas upp i två system, en är ett elsystem, huvudsakligen sammansatt av batterier, motorer etc .; Det andra systemet tillhör kontroll- och hjälpredningen, inklusive de viktigaste elektroniska styrenheterna, acceleratorerna, strömbrytarna, ledningsnätet, laddare, etc. Strömmotorn använder fler DC-seriens exciteringsmotorer, DC-exciteringsmotorer, borstlösa motorer, omkopplade motviljemotorer och AC-asynkronmotorer, bland vilka DC-seriens exciteringsmotorer och DC-exciteringsmotorer kännetecknas av deras låga pris och överlägsna prestanda. Elektriska fordon används ofta.

För att säkerställa resans säkerhet är det nödvändigt att kontrollera innan du använder elbilen för leverans av måltider. Huvudsyftet är att bekräfta att alla delar ska vara i rätt läge och korrekt installerade. Se till att dra åt alla muttrar, bultar och skruvar. Kontrollera till exempel däcktrycket. Visuellt inspektera för slitage, skada och korrekt inflation varje dag. Observera dessutom att batterierna och laddarna, pluggarna och uttagen på det levererade elsystemet är intakta.

http://www.greenescooter.com/