Daglig underhåll - Matleverans elektrisk scooter

- Mar 27, 2018-

För det första bör det noggrant kontrolleras före körning, till exempel, se till att batteriet är fullt och om framljuset och bakljuset fungerar eller inte.

För det andra, när djupet av vatten på vägen överstiger hjulets centrum under regniga dagar, skulle du inte kunna köra och vice versa; Scootern bör undvika den plats där luften är fuktig eller temperaturen är för hög eller den har frätande gas som förhindrar ytan av elektropläterad färg av mentala delar från kemisk korrosion .

För det tredje undviker långvarig exponering i solljus och regn för att skydda styrenhetens beståndsdelar från skador och funktionsfel. Strukturen hos den elektriska kontrolldelen är mycket komplicerad, det är obehörigt att demontera eller reparera av användarna.

Fyra, under e-scooter laddningstid, om den lokala spänningen är instabil, är det lätt att säkra laddningssäkringar. AC-spänningsstabilisator rekommenderas starkt. Dessutom kan du känna dig tyngre när du tillbaka matleveransskytten och det kommer att finnas ett litet friktionsljud i navets nav när du går framåt, som är båda normala fenomen. För att undvika batteri- och motorskador rekommenderas överstyrning inte vid körning.
DELIVERY SCOOTER.jpg