Korrekt behärska laddningsförmågan hos kvinnors elektriska scooter

- May 22, 2019-

Uppmätta laddningstiden korrekt. Efter att el-scooterbatterierna är fulla, fortsätter laddningen att det inre trycket i batteriet stiger, batteriet som ska deformeras och vätskeläckage ska uppstå. Därför kommer elbilen att vara utrustad med ett batterihanteringssystem för att automatiskt avbryta strömmen efter att fordonet är fullt för att förhindra överladdning. Men att ladda laddningstiden korrekt för att undvika överladdning undviker olyckor.

Även om laddningen är täckt med ett isolerande skikt, finns det fortfarande risk för läckage vid direkt användning av en kraftfull offentlig elektrisk hög. Därför har de flesta av de snabbfyllda staplarna ett lås, och låset kan släppas efter att skärmen är färdigladdad. Vissa ägare väljer att ta en lång laddningsplatta från sitt hem och använda hushållsladaren för att ladda fordonet. Men sådant beteende är väldigt farligt. Vanligt släpbräda har låg strömbelastning och är extremt lätt att överhettas, och det har ingen vattentät funktion, vilket sannolikt kan orsaka spontan förbränning av fordonet.

Under laddningen av kvinnors elektriska scooter rekommenderas att du lämnar bilen för att stänga av elden. Samtidigt startar fordonet under laddning skada batteriet. Den elektroniska utrustningen, såsom elfordonets strålkastare, måste också drivas av batteriet, och fordonet kan inte starta fordonet igen. Strömuttaget 220V måste kopplas ur först.

Elektrisk sparkcykelbatteri för kvinnor ligger längst ner på fordonet. När fordonet har en olycka är det skada och vatten kan komma in. Att ladda fordonet i osäkra fordonsförhållanden är mycket sannolikt för brand och elektrisk chock.

www.greenescooter.com