Korrekt användning och underhåll av tvåhjulig elektrisk patronsmotorcykel

- Mar 11, 2019-

Tvåhjulets elektriska patronsmotorcykel är en ny typ av elfordon. Det har samma likheter och fördelar med cyklar. Tvåhjuliga elektriska patrullmotorcyklar har noll startfunktion. På grund av den stora strömmen vid statisk start är energiförbrukningen högre. Mer, och lätt att skada batteriet, bör du först åka med pedalen, och sedan elektrisk, till en viss hastighet och sedan accelerera strömmen, undvik lokal acceleration. När du går uppåt, bär vikt eller toppvind när du kör mot vinden, bör du hjälpa till med mänsklig ridning. Detta kan undvika överdriven strömavladdning av batteriet och öka körsträckan av en laddning, vilket är fördelaktigt för att förlänga batteriets livslängd.

Batteriladdning med tvåhjuliga elektriska patrullbatterier kräver en speciell laddare till bilen, ingången är inkopplad i vägguttaget, uttaget är inkopplat i batterifacket och växelströmsbatteriet är anslutet efter att batterifacket sätts in först. Det kan inte missplaceras, och det tar 3-8 timmar att ladda helt. Ladda batteriet i några timmar.

När bromsarna sätts på skärs motorns ström omedelbart. Men när bromsarna släpps, om gaspedalen fortfarande befinner sig i accelerationsläget, kommer motorn omedelbart att få strömmen framåt, vilket inte bidrar till säkerheten. Var noga med att utveckla en bra vana att trycka tillbaka handtaget till originalpositionen efter att accelerationen är klar. Vid körning i regn eller snö bör du vara mer uppmärksam på säkerheten. Undvik snabb styrning, plötslig bromsning och upprätthålla ett rimligt säkerhetsavstånd vid snabb körning. Snälla vänta under regn och snö.

Även om den tvåhjuliga elektriska patrullmotorcykeln har bra regntäthet, bör du undvika direkt solljus och regn för att förhindra korrosion av bilkroppen eller roterande delar. Regnsäsongen eller vattenpoolen, vattenhöjningen och vattennivån kan inte vara högre än navets axelcentrum. Linje för att förhindra förlust av motorvatten.

https://www.greenescooter.com/