Sunn förnuft för trafiksäkerhet på elektriska skotrar (E)

- May 17, 2018-

Punkt 5: När du tar den svarta vägen på natten, ska vi slå på elbilens ljus. Eftersom det är mörkt på natten, är den plats vi ser begränsad, och vår elbils hastighet är snabbare. När vi ser personen framåt kan vi ha kommit framåt, om hjärnan inte ska vara snabb, är det troligt att träffa en person. Om vi sätter på strålkastarna kan vi undvika detta.

Punkt 6: När vi kör på en regnig dag ska vi bära gul regnkapa, eftersom den gula är ljusfärg, kommer föraren att hitta oss på lång avstånd, det kommer att göra reaktionen tidigt, sakta ner hastigheten i tid och kan Undvik trafikolyckan i största möjliga utsträckning.

Punkt 7: Vi måste ta en hjälm när vi kör. Vid en olycka kan hjälmen skydda vårt huvud mot skador. Huvudet är en mycket viktig del av vår kropp. När huvudet är skadat kan det ibland även äventyra livet.

Huvudspets 8: Efter förbudet mot att dricka, åker elektriska fordon, eftersom vinet kan förlamna vår hjärnnerva vid körning, kan situationen inte göra en korrekt bedömning och därigenom orsaka allvarliga trafikolyckor.

Huvudpunkt 9: Förbud mot att spela farligt körbeteende som mobiltelefon, skratta, leka, röka, lyssna på musik medan du kör ett elbil.


http://www.greenescooter.com/


scooter.jpg