Välj rätt elektrisk scooter med plats för vuxna för dig.

- Oct 22, 2018-

Det finns allt fler elektriska skotrar och vuxna platser på marknaden, och priset kommer närmare människorna. Det är väldigt viktigt att välja en elektrisk scooter med plats för vuxna som passar dig. Först av allt, var noga med att välja efter dina egna behov. Elektriska skotrar och vuxna platser är små mobilitetsverktyg. Innan du köper måste du förstå din egen användning. Det är en produkt som behöver lätt vikt och är lätt att bära, eller en produkt som behöver rida bekvämt, eller En produkt som kräver ett annat utseende. För varje krav, hur väljer du konfigurationen.

Då är det mer lämpligt att se hur mycket cruisingområdet för den elektriska scootern och vuxenstolen körs. Först måste vi titta på hur stort batteriet är; beräkna sedan dess teoretiska liv. Rekommenderad körsträcka är ca 30km. De vanliga elektriska skotrarna ligger inom detta område. Priset kommer att vara måttligt och efterfrågan på korta sträckor kommer att uppfyllas.

Lätt vikt är också en anledning till att el-scootrar och vuxna platser lockar alla att försöka köpa. Det är en liten kropp, kan gå in i hissen, gå in i tunnelbanan, ta på bussen och kan bära den med dig. Generellt är kraften hos en elektrisk scooter och en vuxen sits ca 240w-600w. Den specifika klättringsförmågan är relaterad till motoreffekten och spänningen. Under samma omständigheter är klättringsstyrkan på 24V240W inte lika bra som klättringsstyrkan på 36V350W.

Om vägsektionen är relativt stor är det därför rekommenderat att välja en spänning på mer än 36V och motoreffekten är över 350w. Om du behöver klättra på det underjordiska garageets höjd, är det bäst att välja 48V500W eller mer, så att motorn också kan skyddas bättre. Http: //www.greenescooter.com/