Kontrollera och ladda tidsstyrning för två personer eltransporter trehjuling

- Nov 10, 2018-

I samband med de två personer eltransporter trehjuling, om det finns en plötslig nedgång i intervallet cruising, kan det vara svårt på grund av ett problem med batteriet. Vid denna tid, bör professionell batteriet reparation mekanism kontrolleras, repareras eller matchas. Detta kan förlänga livslängden på batteriet relativt och spara den maximala kostnaden.

 

Vi vet att huvudströmmen två personer eltransporter motortrehjulingens kommer från batteriet, så batteritiden påverkar direkt den sträcka som fordonet. Så måste vi först att korrekt förstå rätt laddningstiden. Under normala omständigheter rekommenderas det att ladda på natten, den genomsnittliga laddningstiden är ca 8 timmar. Kort sagt, är det nödvändigt att debitera enligt den faktiska situationen för att undvika skadliga laddning.

 

Dessutom i dagligt bruk, bör speciellt vara försiktig inte till blottan två personer eltransporter trehjulingar vid höga temperaturer. Detta beror på att miljön med för hög temperatur kommer att öka det inre trycket av batteri och batteri trycket att begränsa ventil kommer att tvingas att öppnas automatiskt. Den direkta följden är att öka vattenförlust i batteriet och den överdrivna vattenförlust i batteriet kommer oundvikligen leda till en minskning av batteri aktivitet och påskynda den mjukgörande av plattan. Höljet som värmer under laddning, höljet är trummande, deformation och andra dödliga damage.http://www.greenescooter.com/