Egenskaper för tvåhjulig elektrisk patronsmotorcykel

- Aug 30, 2018-

Egenskaperna för tvåhjuliga elektriska patrullcyklar under användningsförloppet, skador som orsakas av pläteringsfångare, motkollision, gnidning, skrapning och hällning, gör bilen så ny som någonsin. Det elektriska fordonet med det andra hjulet adopterar den främre hydrauliska skivbromsen, det kraftfulla bromssystemet och bromsreaktionen är mer flexibel vilket effektivt bromsar i hög hastighet för att säkerställa säker körning.

Den lyxiga bakre baklyktan på tvåhjuliga elektriska patronmotorer har stark reflekterande prestanda och har en bra varningsfunktion under drift. Den tvåfärgade lyssignalen bakre svanssignalen, enastående nattvarningseffekt, säkert och säkert, magnetkodsmotorlås, avancerad krypteringsteknik, dubbelskydd av fordonssäkerhet, förbättrad stöldskyddsfunktion, multifunktionell innovativ design och bekvämare kontroll .

Den single-spring djärva justerbara bakre stötdämparen i tvåhjulets elektriska patronsmotorcykel antar motorens stötabsorptionsstandardkonstruktion under drift så att det stötdämpande stöttrycket kan ökas effektivt och körningen av bilkörningen sker. Njut av pekartypsinstrument, vackert och snyggt, alla typer av data vid en blick.

Tvåhjulets elektriska patronsmotorcykel antar främst den främre skivbromskonfigurationen, bromsytan är överlägsen, bromsreaktionen är mer flexibel, bromsprocessen är mjuk och bekväm, och fordonet deformeras inte under en längre tid och säkerheten hos fordonet på den våta vägen är säker.

http://www.greenescooter.com/