Köptips för elcyklar

- Mar 11, 2020-

1. Välj ett varumärke. Var uppmärksam på att välja ett varumärke med hög synlighet, och kvalitet och kundservice är garanterad.

2. Välj en bilmodell. Olika modeller har stora skillnader i säkerhet och prestanda. Det rekommenderas att köpa en enkel och lätt typ.

3. Titta på utseendet. Var uppmärksam på ytans jämnhet och glans, och var uppmärksam på kvaliteten på svetsning, målning och galvanisering.

4. Hitta en känsla. Utför en provkörning, känn fordonets' s start, acceleration, körning är smidig, fordonets' s hantering är bekväm, kontrollera bromsens täthet, styrets flexibilitet, hjulrörlighet.

5. Kontrollera procedurer. Kontrollera om produktionstillståndet, bruksanvisningen och certifikatet är giltiga och fullständiga, och kontrollera om tillbehören som är anslutna till fordonet är kompletta. Var särskilt uppmärksam på om det är en lokalt godkänd modell.

6. Titta på konfigurationen. Är relevanta viktiga delar, såsom batterier, motorer, laddare, styrenheter, däck, roterande bromshandtag etc., märkesprodukter?

https://www.greenescooter.com