Applikationsegenskaper och fördelar med 1000w vuxen elektrisk tricycle

- Nov 23, 2018-

Den elektriska trehjulingaren på 1000w är ett trehjuligt fordon som drivs av ett batteri och drivs av en motor. Fordonet antar rörformig stor kapacitet, vänster och höger foder, djup urladdning och batteri av typ av bränsle, vilket kan uppfylla kraven på kontinuerlig utmatning under lång tid. Batteriet används normalt i två år och innehållet minskar inte.

Den elektriska trehjulingarmotorn med 1000w vuxen adopterar likriktad, borstlös eller borstlös motor med dragkedja. Motorn har en hastighetsökande enhet inuti, vilket inte är lätt att skadas vid normal användning, vilket garanterar stark uteffekt. Som en viktig energikälla med miljöskydd, renhet och hög konverteringskurs används el i stor utsträckning inom produktion och liv. Den använder elkraft som en applikation för att driva förnyelse av transporter, främjar transportsektorns låga koldioxidutveckling, minskar transportkostnaderna och sparar energi. , skydda miljön.

Den elektriska trehjulingen med 1000w vuxen har fördelarna med stark användbarhet, manövrerbarhet, enkelt underhåll, bekvämt underhåll och lågt pris och kan flexibelt åka genom smala vägar. Den elektriska trehjulingen med 1000w vuxen har en omkopplare som enkelt kan inse omvänd körfunktion. Detta är mycket praktiskt i smala gränder och gränder i vägen, vilket är mycket bekvämt för parkering. Till stor del används i hushåll, stads och landsbygd, individuell hyra, fabrik, gruvdrift, sanitet, samhällsrengöring och annan kortdistansstransport. Http: //www.greenescooter.com/