Analys av allmän gashastighet Kännetecken för elektrisk cykel universell tumreglage

- Dec 24, 2018-

Den elektriska cykeln universella tumregången universell tumreglage hänvisar till en komponent som används för att styra inställningen av fordonshastigheten. Komponenten är monterad på den elektriska cykeln i styrets högra läge som en motorcykel, och den elektriska cykelns hastighet kan styras av den elektriska cykelns universella tummotor.

Från kretsprincipsanalysen används den elektriska cykeln universella tummarna universella tumreglaget främst för att styra den elektriska cykelns drivhastighet och skydda motorn från överström. Handtaget släpps till motorens lägsta hastighet och skruven är motorens högsta hastighet. Denna komponent hjälper ryttarna att uppnå en jämn och exakt acceleration.

En av de stora fördelarna med den elektriska cykelens universella tumreglage är att den är kompatibel med andra delar av den elektriska cykeln. Delen använder för närvarande en Hall-effektgivare för att skicka en variabel spänning till regulatorn och kan anpassas till olika spänningar. Generellt sett har systemets strukturella konstruktion fördelarna med god hastighetsreglering, hög effektfaktor, energibesparing, liten storlek och lätt vikt.