Analys av vanliga fel i 36v hushålls elektrisk cykel

- Dec 14, 2018-

Den 36v elektriska cykeln är ett grönt fordon som möter behoven hos moderna hemkonsumenter med ökad körradie. Samtidigt har den elektriska cykelindustrin också kommit in i en mogen fas, produktkvaliteten fortsätter att förbättras och innovativa tekniska prestationer tillämpas allmänt. Elektriska cyklar har blivit en viktig industri och det viktigaste transportmedelet för folket.

Hittills har 36v hushålls elektrisk cykel blivit viktigare konsumentvaror i människors liv. Dessutom har utvecklingen av elfordonsmarknaden under de senaste åren ökat med språng. Naturligtvis är utvecklingen av elfordon så snabb, och bedömningen och hanteringen av vanliga fel är särskilt viktig.

36v hushålls elektriska cykel har flera delar och komponenter, så när det finns onormala problem hänför sig underhållet till reparation och byte av delar. Vanliga fel i elektriska fordon är inte mer än två typer. En av dem är ett flexibelt fel. Det innebär huvudsakligen att det inte finns någon uppenbar lag att följa felet. Till exempel är lödförbindningarna i styrenheten föråldrade. Vid sådana fel bör du först analysera vad som är inblandat. Om motorn inte fungerar ordentligt, har lödförbanden i god kontakt, och motorn känner sig svag när den startas.

Efter det att du upptäckt de relevanta parametrarna, om du inte kan hitta en specifik orsak för tillfället, så är den effektiva åtgärden du kan ta, att ersätta delarna. Den andra är ett styvt fel, vilket huvudsakligen innebär att felet förblir oförändrat efter det att felet uppstått och felytan inte expanderar. Till exempel skadas 36v hushålls elektriska cykelbromsar av strömbrytaren. Ändra bara en växel, och det är bättre att reparera som den här typen av glitch.