Fördelar och underhåll av 1500W bly-syra elektriska street scooter

- Mar 10, 2019-

Den 1500W bly-syra elektriska street scooter ser väldigt snygg och mycket kompakt. Det är inga problem att ta en buss. Om du går runt i ditt hem eller går ut för att spela, är det en mycket bra liten fritidstransport. Det är väldigt bärbart. Bekvämlighet.

Den 1500W bly-syra elektriska street scooter skateboard har egenskaperna av anti-fission, anti-deformation, hög kyla motstånd och mycket slitstarkt. Det stärker aluminiumlegeringshållaren och basen, är inte lätt att bryta, och skateboardytan är tryckt med olika vackra mönster. Skateboardet vrider sig säkert och framåt, och behöver inte använda foten för att trycka och glida. Den kan användas för olika fina förändringar, och med vridningsrörelsen kan den uppnå betydande bantningseffekt och förbättra personliga balansförmågan hos underhållning och träningsaktiviteter.

Livslängden för blybatteriet som används i 1500W blysyra elektriska street scooter har mycket att göra med daglig användning och underhåll av användaren. Generellt sett är det nödvändigt att utveckla vanan att ladda med användningen, så att batteriet alltid är i ett tillstånd av full effekt. Enligt resplanen bestäms laddningstiden, och kontrollen är på 4-12 timmar, och det får inte laddas under lång tid. När batteriet är kvar under en längre tid måste den vara fulladdat och fyllas på en gång i månaden. Vid laddning ska du använda den matchande laddaren, placera den på en sval och ventilerad plats, undvik hög temperatur och fuktighet och låt inte vatten komma in i laddaren för att förhindra elektriska stötar.

https://www.greenescooter.com/