En kort beskrivning av vridgasen med gps-funktionen

- Dec 26, 2018-

Vridgasen med GPS-funktionen är en viktig komponent på det nuvarande smarta elfordonet, som har funktionen att automatiskt ta emot GPS. Enkelt uttryckt kan torsospjällen och gps-funktionerna representera hastighet, tid, strålkastare, riktning, batterinivå och kilometertryck på fordonet. Den har automatisk utbyte tid och behöver inte matchas med regulatorn, vilket sparar driftskostnader och är bekväm att använda.

Användare kan välja olika modeller beroende på kraven. Vanligtvis kommer vridgasen med gps-funktionen att förses med en lås och nyckel, 0 / I-omkopplare, med en grön kryssningsomkopplare. Normalt tar det ungefär 60 sekunder att ta emot GPS-signalen efter start av fordonet.

Efter att ha fått GPS-signalen kommer den att kunna visa aktuell specifik tid. Efter att ha stoppat fordonet i 5 sekunder kommer den att indikera den aktuella kilometern. Dessutom kan torsospjällen och GPS-funktionerna kombineras med olika former av lås, kryssningsväxlar, strömbrytare och olika gasreglage och design.