72V krav på elektriska skotrar och försiktighetsåtgärder

- Jun 07, 2019-

72V elektrisk scooter är det första ansiktet. När du jobbar, när du identifierar ett märke eller en bil är det förstås självklart utseendet problemet. Färgens hantverk och nivå påverkar direkt bilens känsla. Färgen som används innehåller primer, topplack och lack. Olika färgmärken påverkar direkt dess effekt. Naturligtvis har vi ingen möjlighet att känna till det färgmärke som fordonet använder vid val av bil, men vi kan bedöma färgens kvalitet beroende på färgens effekt.

72V elektrisk scooter är bra färg, ytan är transparent och färgen är djup och naturlig. Det bör inte finnas ojämn färg, kromatisk avvikelse och stort område av grop eller bumpning. Dekalprocessen är jämn och färgen är jämnt täckt. I solen är färgen på lacken ljus och färgstark, och skuggan är lackad. Om du har svårt att förstå, är det enkla sättet att ta några fler butiker. Samma färg på bilen är mer kontrasterad, och det känns väldigt snabbt.

En annan viktig punkt i 72V elektrisk scooter är att överväga UV-resistansen hos färgen. Många bilfärger innehåller inte UV-preparat. Efter långvarig exponering kommer bilen gradvis att blekna, speciellt vitfärg, som är mer benägen att blekna eller missfärga. . Eftersom sådana problem inte kan bedömas omedelbart, kan du observera bilens utställningsbil om det är fadingproblem och göra en grundläggande bedömning.

www.greenescooter.com