450W elektrisk scooter med LED-strålkastare jämfört med fördelarna med traditionella motorcyklar

- Sep 25, 2018-

Jämfört med den traditionella motorcykeln är 450W elektrisk scooter med LED-strålkastare vacker och lätt att använda. Den största fördelen är att regnet på regnskogen inte kommer att stänkas på sig själv. Den 450W elektriska scootern med LED-strålkastare är mestadels en horisontell motor, vilket är mer fördelaktigt när det gäller smörjning.

Den 450W elektriska scootern med LED-strålkastare är en kontinuerligt variabel transmissionsmekanism med mindre underhåll, låg bränsleförbrukning, säker och bekväm och mycket bekvämare. Vi fann att sätthöjden på 450W elektrisk scooter med LED-strålkastare är generellt låg, i allmänhet endast 770 mm sittthöjd, de flesta kan sitta på marken med båda fötterna, tyngdpunkten är låg, så det är bättre att kontrollera, lämplig för både män och kvinnor.

450W elektrisk scooter med LED-strålkastare På grund av de strukturella designskälen sitter människor, foten sätter på pedalerna, är mer bekväma och bekväma. Dess kraft- och transmissionsmekanismsdesign är mer kompakt, det är självklart också underhållet, så att 450W elektrisk scooter med LED-strålkastare kan konstrueras och underhållas i gott skick. Http: //www.greenescooter.com/