36V Lithium batteriladdare för balans scooter säkerhetskraven och körprocessen

- Apr 27, 2019-

36V litium batteriladdare för balans scooter. Den ska inte användas på vägen under körprocessen. Innan du kör, se till att varje del är lös och låsspaken är låst. 36V litium batteriladdare för balansering av skotrar är inte en leksak, använd det inte för andra ändamål utom för ridning.

36V litium batteriladdare för balans scooter. Av säkerhetsskäl bör hjälmar, armband och gummisollade skor förberedas i förväg för att skydda din kropp. Använd inte heller solglasögon och hörlurar när du spelar. Samtidigt får hala skor och höga klackar inte bära.

36V litium batteriladdare för balans scooter. Rid inte i stunts när du rider. Använd inte det på natten, i regnet, på snöiga vägar eller på farliga platser som sand, sand eller slagg. Samtidigt, kör inte på höga och låga kuperade vägar, frekventa fordon och fotgängare.

36V litiumbatteri laddare för balanserade skotrar med maximal viktgräns på 100 kg. Vänligen använd inte om du väger mer än dig. Eftersom scooters är en framväxande sport, är de favorit för barn. När barn spelar skotrar, förutom att de bär säkerhetsskydd, är det bäst att vara åtföljda av föräldrar för att undvika farliga rörelser. Du bör också välja en mer tom och platt plats.www.greenescooter.com