3-hjuls vikande elektrisk scooter med sittuthållighet och körkrav

- Oct 11, 2018-

Den trehjuliga elektriska scootern med sittplats är tillverkad av aluminium när ramen är gjord. Ytan är oxiderad och målad. Hela fordonet är tillverkat av LCD-display i lED. Bakhjulet drivs av en säker och pålitlig trumbroms. 350W borstfri motorstyrka Mer kraftfull, mindre bullriga och hastigheter upp till 40 kilometer i timmen, vilket ger ryttare en spänning.

Den trehjuliga vikbara elektriska scootern har en plats med ett maximalt kryssningsintervall på 60 kilometer. Valet av olika batterikapaciteter ger konsumenterna mer lugn och ro. Fastfartskryssningen och bromskraften gör körning säkrare och säkrare. Den andra generationens professionella vattentäta laddningsport accepterar ett stort antal OEM-anpassningar och kvalitetskontroll.

Den trehjuliga vikbara elektriska skateboardens batterilivslängd, elektriska skotrar och småhjuliga elektriska cyklar är enhjulsdrift. Under normala förhållanden är motoreffekten 250W-500W, och batterilivslängden är i stort sett densamma under samma batterikapacitet. Https: //www.greenescooter.com/