2-hjulsviktig elektrisk scooter för vuxna och elektrisk vikcykel

- Oct 26, 2018-

För att möta behoven hos personer som reser på kort avstånd, visas allt fler transportmedel i människors liv. Tvåhjuliga vuxna vikbara elektriska skotrar är en av dem. På samma sätt finns det småhjuliga elektriska cyklar. Vad är skillnaderna mellan den tvåhjuliga vuxna vikande elektriska scooteren och den?

Den 2-hjuliga vika elektriska scooteren är uppgraderad baserat på den traditionella skotern. Batteriet, motorn, belysningen, instrumentpanelen, datorns chip och andra komponenter läggs till människans scooter. Samtidigt utförs hjul, bromsar, ramar och andra system. Uppgraderingen har resulterat i produkter som elektriska skotrar, som oftast ses i dagliga resor för resenärer, särskilt populära bland kontorsarbetare. Småhjulets elektriska cykel uppgraderas baserat på cyklar.

I allmänhet har en 36V 8AH litiumbatteri 8-tums lättviktig 2-vuxen vikbar elektrisk scooter en nettovikt på ca 17 kilo. Längden efter vikning är i allmänhet inte mer än 1,2 meter och höjden är högst 50 centimeter. Kan placeras i bagaget. Och dess däckstorlek är vanligtvis inte mer än 10 tum, det är fortfarande relativt lätt att möta den allmänna stadsvägen.

Den elektriska vagnen med två hjul i vuxen vuxen tillhör ett icke-motorfordon utan extra säkerhetsanordningar. I teorin är det endast tillåtet att köra med låg hastighet på icke-motorfordonsbanan; Eftersom det är en enkelhjulsdrift är motorkraften generellt 250W-500W på grund av tyngdpunkten. Högre, rekommenderas inte för hög hastighet, sittthastigheten kan vara något högre. Http: //www.greenescooter.com/