1200w laddningskrav för elfordon och transport

- Jun 17, 2019-

Vid köp av en ny bil kan 1200w elbil kräva en viss tid på grund av frakt, transport och lagring. Var god ladda batteriet först. Vänligen ladda det före användning. Kontrollera att laddningens nominella ingångsspänning överensstämmer med strömförsörjningsspänningen. Batteriet kan laddas direkt i bilen, men strömbrytaren måste vara avstängd, eller den kan tas bort för att få den till en lämplig plats för inomhusladdning.

1200w elektriska fordon måste ansluta laddare och laddningsuttag på batteriet först och anslut sedan laddaren till laddaren till 220V växelström. (Obs! Anslut inte de positiva och negativa terminalerna på laddaren.) Vid denna tid lyser ström- och laddningsindikatorn på laddaren röd, vilket indikerar att strömmen är på.

Laddningstiden för 1200w elbil tar ca 5-10 timmar. När laddningsindikatorn växlar från rött till grönt, indikerar det att batteriet är fulladdat. Om tiden tillåter fortsätter du att ladda (flytande) i ca 1-1,5 timmar för att få mer energi. Den kontinuerliga laddningstiden får emellertid inte överstiga 12 timmar, annars kan batteriet deformeras och skadas. Överladdning orsakar batteriskador och omfattas inte av garantin. Efter laddning kopplar du ur nätaggregatet och kopplar ur batteriet.


greenescooter.com