Self Balancing Electric Mobility Scooter

Smart Self Balancing Electric Mobility Scooter Q5 Mini Robot Sitt eller Stående Roterande 360 ​​° Travel kräver mycket fysisk kraft och ett par passande skor är nödvändiga. Techföretag runt om i världen kommer på nya sätt att flytta och resa runt, vilket både minimerar insatserna och ...
chatta nu

Produktinformation

Smart Self Balancing Electric Mobility Scooter Q5 Mini Robot Sit eller Stand Rotating 360 °
Resor kräver mycket fysisk kraft och ett par passande skor är nödvändigt. Teknikföretag runt om i världen kommer på nya sätt att flytta och resa runt som både minimerar insatserna och maximerar underhållning. Du behöver en hjälpare för att spara dig från den utmattade gången. Om det finns en ny energidriven scooter kan den lösa problemet, till exempel Q8 elektrisk mobilitet scooter.


image001.jpg


Självbalansering elektrisk mobilitet scooter Säljpunkter:
A. Handy och bärbar
Med 14,2 kg nettovikt kan även honor lyfta det enkelt. Det kommer att följa med dig om du är på kontoret eller under självkörningen.
B. Skjutbar justerbar manöverstång
Driftsstången är utformad för att kunna justeras, för att ge ryttare en bekvämare och elegant körupplevelse.
C. Stötabsorberande pedaler: Pedalerna med speciell textur är gjorda av gummi för att absorbera chocken och göra dig säker på vägen.
D. Ridning med sittställning hindrar dig från att falla ner
I8 skriver om algoritmen och uppgraderar det tryckkänsliga systemet från tvåaxelsdrivning till allsidig körning med tre axlar för att uppnå syftet med att antingen stå eller sitta att rida. Ridning blir lättare och säkrare med sittställning.
E. Lätt att använda
Intelligenta sensorsystem med multipoint spredt över sadeln och pedalerna. Därför kan ryttare styra I8 för att gå framåt, accelerera, decelerera, bromsa och etc.by luta framåt eller bakåt, roterande 360 ​​°.

Specifikationer för tvåhjuliga elektriska scooter:

Produktstorlek

10,5 tum

Färg

Frivillig

Material

aluminiumlegering + plast

Däck

10,5 tum

Nettovikt

14.2kg

Motor normal effekt

350 * 2

Motor Max.Power

700 * 2

Batterityp

litiumbatteri

Laddningstid

4h

Område per laddning

27km (beror på kroppsvikt)

Högsta hastighet

16km / h

Max belastning

85kg

Normal kapacitet

236

Max.Charging Spänning

63

Normal spänning

54,8

Drift Temp.

subzero10 ~ 40 ° C


image002.jpg

FAQ:
1. Vad kommer att hända när du använder e-scootrarna under vintersäsongen?
Du kommer att upptäcka att ringen per laddning under vintersäsongen är kortare än den andra säsongen. Det är ett vanligt fenomen. När du använder e-scootern under vintersäsongen, behåller du inte e-scooteren utomhus ute och laddar inte e-scootern i mycket låg temperatur.

2. Vad bör man märka när man använder e-scooteren under sommarsäsongen?
Var vänlig och håll inte e-scootern under starkt solljus och ladda inte e-scootern under hög temperatur. Ladda inte e-scootern omedelbart efter att du kört den under hög temperatur, och ladda inte det för länge också (normalt ca 8 timmar)

Hot Tags: självbalansering elektrisk mobilitet scooter, tillverkare, leverantörer, grossist, billig, pris, anpassad, till salu

Förfrågning

You Might Also Like