Family Folding Electric Moped

Populära Två Hjul Familj Mini Electric Cykel Scooter HALI med Candy Färg Bra sätt att leka med barn Familj vikande elektriska moped Parametrar: Ny produkt HALI anlände! HALI är en populär mini elektrisk scooter på marknaden. liten elektrisk motorcykel är väldigt bekväm och lätt att använda och bära ...
chatta nu

Produktinformation

Populära Två Hjul Familj Mini Electric Cykel Scooter HALI med Candy Färg Bra sätt att leka med barn
Familjevikande elektriska mopedparametrar:
Ny produkt HALI anlände! HALI är en populär mini elektrisk scooter på marknaden. liten elektrisk motorcykel är väldigt bekväm och lätt att använda och bära som den är vikbar och liten i storlek. Med snabb hastighet, långdistansavstånd, sött utseende, bra kvalitet och användbar funktion, det vädjar till många familjer och hjälper till att bygga bättre familjebunden också. Vänligen lämna oss ett meddelande om du är intresserad av det, vi svarar på kort tid. Du är varmt välkommen!
GREEN Import & Export Trading Co, Ltd är ett 10-årigt ledande professionellt företag som exporterar elektroniska produkter, såsom självbalansering skotrar. Vi kan erbjuda OEM / ODM-service, snabb leverans och konkurrenskraftigt pris till dig, vilket har vunnit många kunders förtroende och support.

image001.jpg


image002.jpg

Motor

350W

Batteri

Litiumbatteri

Däck

10 * 2,5

Vikt

17.5kg

högsta hastighet

28km / h

Räckvidd

45-50km

Broms

F: disk; R: trumma

Fordonsstorlek

1110 * 610 * 915mm

Färg

svart vit grön röd

Notera

vikbar

Vanliga frågor: Varför välja oss?
A. Omfattande produktionserfarenhet: Vi är specialiserade på elmotorcykel och skotrar med erfarenhet av 10 år.
B. Högkvalitativt råmaterial: OEM / ODM-service är tillgänglig. Vi anser att teknik och innovation är grunden för ett företag. Så vi har ett långsiktigt förhållande med några kända varumärken som heter E-bike, såsom Yadea. Vi väljer också främst råmaterial från stor fabrik, som är den bästa och största råvaruleverantören i Kina.

C. Starka fysiska / kemiska provningsförfaranden: För att uppfylla kraven i produktdesign och -process lovar vi att våra produkter har testats strikt på fabriken.

D. Säker packning: Plastlock på elmotorns cykeländar för att skydda insidan. Av säkerhetsskäl kan varje komponent av elcykel också transporteras separat. Slutligen packas med sjövatt paket. Vi kan garantera leverans av prov och varor på tid.
E. Bästa service efter försäljning: Vi erbjuder förstklassiga eftersalgstjänster till kunderna. Till exempel, nära uppföljning av hela processen av en speciell person, hålla kunderna informerade i tid, alla efterförsäljningsförfrågningar kommer att svaras om 24 timmar och så vidare. Vårt team kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig. Dina intressen kan garanteras fullt ut.


Hot Tags: familjvikt elektrisk moped, tillverkare, leverantörer, grossist, billig, pris, anpassad, till salu

Förfrågning

You Might Also Like