Vuxen elektrisk mobilitet trehjuling

Vuxen elektrisk mobilitet Trehjuling / Scooter GT05 Elektrisk fysiskt utmanad motoriserad trehjuling Vuxen elektrisk mobilitet trehjuling Introduktion: Som namnet visar är Adult Electric Mobility Tricycle GT05 av alla elektriska mobilitetskotrar på marknaden! Denna vuxna elektrisk mobilitet trehjuling ...
chatta nu

Produktinformation

Vuxen Electric Mobility Trehjuling / Scooter GT05 Elektrisk Fysisk Utmanad Motorcykel

Vuxen elektrisk mobilitet trehjuling Introduktion:
Som namnet visar, är Adult Electric Mobility Tricycle GT05 av alla elektriska mobilitetsskoter på marknaden!
Denna vuxna elektrisk rörelse tricycle ger dig extrem kraft, hastighet, komfort och säkerhet med många andra överlägsen funktioner som helt enkelt lämnar de andra i dammet.

Först och främst är trehjulig elektrisk tricycle en rörelseanordning, så du behöver inte en licens eller registrering för att köra. Du kan använda den inom och utanför med total stabilitetskontroll och självförtroende. Det stora justerbara sätet med den rörliga armstödet som gör att du får på och av väldigt enkelt. Sätesbaksidan är väldigt stor för din totala komfort. Den stora plattformen är mer än tillräckligt för att du vilar dina fötter på. Dessutom behöver du inte lyfta fötterna högt, men det ger dig också gott om markklarhet för att navigera någonstans utanför. Stora, tre däck för att göra din tur smidig och säker. Enkel åtkomst till laddningsterminalen. Precis precis vid sätet, så att du kan ansluta laddaren och ta bort den med lätthet.

image001.jpg

GT05 passagerar elektrisk tricycle har också tillräckligt med utrymme för dina tillhörigheter. Du kan lägga en tung korg på baksidan, med locket om du vill, det främre förvaringsområdet med styret, har också plats under sätet.

Vuxen elektrisk rörlighet trehjuling specifikationer:

Modell

GT05

Dimensionera

1600 * 690 * 1080

Ram

Stål

Hjul och däck

10 * 3,0 rörlösa

Färg

Frivillig

Motor

1000W borstlös

Batteri

60V / 20Ah bly-syra

Broms

Trumbroms

Vikt

100kg

Klassad laddning

100kg

Fart

0-25km / h

Räckvidd

60km

Backe

10 °

Laddningstid

6-8h

Ytterligare delar

Tillbaka korg, verktyg

Paket om trehjulig elektrisk tricycle:
Varje produkt förstärks med trä eller järnram och läggs sedan i 7-lådas kartonglåda. Kartongmått: 1650 * 720 * 1100MM 20GP = 20PCS, 40GP / 40HQ = 42PCS
Leverans av trehjulsdrivna trehjuling:
Prov och bulkorder kommer alla att skickas till sjöss. Vi kan erbjuda dig några lediga reservdelar med 1% värde av ordervärde. Till exempel, om ditt ordervärde är $ 50 000, kan vi erbjuda dig reservdelar av $ 500-värde gratis. Du kan välja reservdelar från vår lista, men i allmänhet rekommenderar vi kunder att välja fler elektriska reservdelar, som är lätta att bryta ner.
Vi kommer att uppdatera och rekommendera nyaste produkter till dig för att hålla dig informerad och mer konkurrenskraftig på din marknad.
Vår kvalitetskontroll
1. Kontrollera råmaterial innan du producerar.
2. Kontrollera en efter en innan anlöpningen
3. Kontrollera en efter en under produktionen
4. Har slumpvis inspektion före leveransen.


Hot Tags: vuxen elektrisk rörelse trehjuling, tillverkare, leverantörer, grossist, billig, pris, anpassad, till salu

Förfrågning

You Might Also Like