800W trehjulig elektrisk scooter

Elektrisk trehjuling GT01 med 800W borstlös 60V / 20Ah Bly-syra 60V elektrisk tricykel introduktion: Är du orolig att inte ses när du är ute på vägen? Koppla av, din trehjuliga elektriska scooter har de starkaste låg / höga strålarna, svängsignalerna, unika moderna bakljus, bromsljus, LCD ...
chatta nu

Produktinformation

Elektrisk trehjuling GT01 med 800W borstlös 60V / 20Ah bly-syra

60V elektrisk tricykel introduktion:
Är du orolig för att du inte ses när du är ute på vägen? Koppla av, din trehjuliga elektriska scooter har de starkaste låg / höga strålarna, svängsignalerna, unika moderna bakljus, bromsljus, LCD-hastighetsmätare med alternativ vindruta. och säkerhetsflaggan, bara för att vara säker på att du är säker hela vägen längs med. Ny multifunktionsbrytare är enklare och bekvämare. Särskilt förstorad bågformig spjutspärr stoppar lera och vatten effektivt.

Vi är ganska säkra på att några saker har blivit utelämnade med denna lista med funktioner, till exempel hjulstängerna på baksidan, så du kommer inte att tippa bakåt när du klättrar på kullar med scootern. Men vi vill att du ska upptäcka din nya scooters andra funktioner så snart som möjligt, det är en riktig rolig!

Parametrar av trehjulig elektrisk scooter:
1. Ram: Stål
2. Hjul och däck: 10 * 3.0 tubeless
3. Motor: 800W borstlös
4. Batteri: 60V / 20Ah bly-syra
5. Broms: trumbroms
6. Vikt: 100 kg
7. Klassad laddning: 100kg
8. Hastighet: 0-25 km / h
9. Område: 60km
10. Lutning: 10 °
11. Laddningstid: 6-8h
12. Ytterligare delar: Tillbaka korg, verktyg

Paket om 3-hjuls mobilitet scooter:
Varje produkt förstärks med trä eller järnram och läggs sedan i 7-lådas kartonglåda. Kartongmått: 1650 * 720 * 1100MM 20GP = 20PCS, 40GP / 40HQ = 42PCS

Leverans om 60V elektrisk trehjuling:
Prov och bulkorder kommer alla att skickas till sjöss.
Vi kan erbjuda dig några lediga reservdelar med 1% värde av ordervärde. Till exempel, om ditt ordervärde är $ 50 000, kan vi erbjuda dig reservdelar av $ 500-värde gratis. Du kan välja reservdelar från vår lista, men i allmänhet rekommenderar vi kunder att välja fler elektriska reservdelar, som är lätta att bryta ner.

Vi kommer att uppdatera och rekommendera nyaste produkter till dig för att hålla dig informerad och mer konkurrenskraftig på din marknad.

FAQ: Kan laddaren hålla med e-scooteren?
Inte föreslagna. E-scootern kommer att skaka på grov väg, om laddningen kommer att skaka laddningen, kommer komponenterna i laddaren att drivas, det kommer att påverka laddningsprestandan, även om batteriet skadas (underladdning eller svullnad ).

Hot Tags: 800W trehjul elektrisk scooter, tillverkare, leverantörer, grossist, billig, pris, anpassad, till salu

Förfrågning

You Might Also Like