350W Lithium Folding Electric Bike

New Style Fashion Långdistansdistans Lithium Electric Bike PPS med pedal Introduktion av 350w litiumvikts elektrisk cykel PPS E-power-hjälpt vikningscykel är en av de mest eleganta vikbara ebikesna på marknaden. Med aluminiumslegering cykelram, främre bakre skivbromsar, LCD-skärm ...
chatta nu

Produktinformation

New Style Fashion Long Range Distance Lithium Electric Bike PPS med pedal
Introduktion av 350w litiumviktig elektrisk cykel

PPS E-power-hjälpt vikningscykel är en av de mest eleganta vikbara ebikesna på marknaden. Med aluminiumlegeringscykelram, framre bakre skivbromsar, LCD-skärm (kan visa ström, temperatur, hastighet, tid, batteristatus etc, hjälpa dig med omfattande kontroll över din e-cykel), vikbar pedal, intelligent ljuskänslad lampa.

I synnerhet är det avtagbara batteriet under sätet, vilket passar till viktsätet, det är lätt att ta ut det för laddning. Den justerbara manöverstången gör den lämplig för hela familjen, eftersom den kan justeras enligt ryttarens höjd.

Med högkvalitativa PPS-elektriska vikcykelkomponenter är E-vikningscykeln avsedd att transportera dig snabbt och kommer dig till din destination med minimal ansträngning. En bärbar elektrisk cykel är liten nog att gå någonstans, t ex: tunnelbana, kontor, hiss ... Andra frågor vänligen kontakta oss.

image001.jpg

Assisted folding e cykel specifikationer:

Motor

350W

Batteri

48V 10.4AH litiumbatteri

Däck

14 * 2,125

Vikt

17.5kg

högsta hastighet

30 km / h

Område per laddning

50-60km

Broms

F / R: disk

Fordonsstorlek

1235 * 560 * 1020 mm

Färg

svart vit röd

Notera

vikbar

FAQ:

1. Hur kan jag lita på ditt företag?
Med 10 års professionell design kan vi ge dig lämpliga förslag och lägsta pris.

2. Hur kan du lösa problemen med din utländska kund i tid?
Vi skickar vanligtvis dig en viss procentandel av reservdelar gratis om din beställning är över 40HQ (inklusive 40HQ). Värdet motsvarar 1% av den totala betalningen. Vi kommer omedelbart arrangera nästa internationella express, för att se till att ersätta delar som ska levereras så snart som möjligt.


Hot Tags: 350W litium vikande elektrisk cykel, tillverkare, leverantörer, grossist, billig, pris, anpassad, till salu

Förfrågning

You Might Also Like